Het beste middel tegen hoofdluis

Kammen, kammen en nog meer kammen. Maar die luizen, die lijken maar niet te verdwijnen. Herken jij dit en ben je ook dag in dag uit aan het kammen met een netenkam? Maar lijkt het allemaal niet te helpen? Dan wordt het tijd voor actie. Als jij op zoekt bent naar het beste middel tegen hoofdluis, dan is Novokid iets voor jou. Een behandeling met Novokid duurt slechts 10 minuten. Geen gedoe met chemische en bijtende middelen die slecht zijn voor de haren, maar gewoon een natuurlijk middel dat werkt! Bestel Novokid online en ontdek het zelf. 


Zo snel mogelijk van luis af

Heb je hoofdluis ontdekt bij de kinderen? Dan wil je dit uiteraard zo snel mogelijk aanpakken. Het is echter niet altijd makkelijk om luizen te verwijderen. Ze zijn namelijk erg klein en hierdoor moeilijk met het blote oog te zien. Ook leggen ze een hoop eitjes in het haar, de neten. De luizen plakken deze neten in de haren met een plakkerige substantie. De plak zorgt ervoor dat de neten moeilijk met een kam te verwijderen zijn. Heb je de levende luizen met een fijntandige kam kunnen verwijderen, maar blijven de neten achter? Dan duurt het niet lang meer voordat het haar weer vol zit met luizen. Wil je hoofdluis bestrijden? Dan zul je de luizen én neten in de kiem moeten smoren. Dat kan met het beste middel tegen luizen, namelijk met Novokid!


Wat is Novokid? 

Hebben de kinderen luizen en ben je tientallen minuten per dag kwijt aan het kammen van de haren en het zoeken naar luizen? Met Novokid hoeft dit niet meer. Novokid is het beste middel tegen hoofdluis dat maar slechts 10 minuten van je tijd hoeft te kosten. Novokid sluit de luchtwegen van hoofdluizen en neten met behulp van een mengsel. Dit mengsel wordt droog verdampt met behulp van de bijgeleverde luchtverstuiver en in de kap op het hoofd geblazen. Na 10 minuten blijven er enkel dode luizen en neten over. Hoofdluis behandelen met Novokid gaat makkelijk, veilig en snel!


Het beste middel tegen luizen: 100% natuurlijk

Je wilt liever geen chemische middelen gebruiken op de haren van je kinderen, dit vinden wij meer dan logisch! Daarom hebben wij een middel tegen hoofdluis ontwikkeld die enkel en alleen uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Wij maken geen gebruik van chemische of bijtende middelen in onze producten. 


In de behandelcapsules van Novokid zitten korrels die 10% rozemarijnolie en 90% natuurlijke azijnzuur bevatten. Deze natuurlijke bestanddelen zijn erg effectief in het bestrijden van hoofdluis en, niet onbelangrijk: ze beschadigen de haren niet. Ook hoef je de haren na het behandelen niet te wassen. En dat scheelt tijd. Het beste middel tegen hoofdluis dat 100% natuurlijk is? Novokid!


Luizen behandelen met Novokid

Snel van je luizen af? Novokid helpt met natuurlijke producten! Op onze website vind je uitgebreide informatie over het herkennen en behandelen van luizen en neten met Novokid. Kijk op ‘hoe werkt Novokid?’ voor een uitleg van de behandeling. Bij vragen kun je ons ook mailen (info@novokid.nl) of bellen naar 023 - 544 2626. Bekijk ook onze veelgestelde vragen en antwoorden pagina.