Hoe werkt Novokid?

Novokid is een nieuwe en innovatieve hoofdluisbehandeling die in 10 minuten hoofdluis verwijdert met behulp van een mengsel dat de luchtwegen van luizen en neten afsluit.

In de behandelcapsules zitten korrels die 10% rozemarijnolie en 90% natuurlijke azijnzuur bevatten. Dit mengsel wordt droog verdampt met behulp van de bijgeleverde luchtverstuiver en in de kap op het hoofd geblazen. In 10 minuten worden de hoofdluizen en neten gedood.

1. De behandeling moet worden uitgevoerd in een droge en goed geventileerde ruimte. Het haar moet los en volledig droog zijn en geen crème, gel, of andere haar verzorgingsproducten bevatten.

Novokid anti haarluis en luizen

2. Voordat u de verstuiver kan gebruiken, plaatst u de batterijen in de batterijhouder welke zich aan de onderkant van de verstuiver bevindt (gebruik de meegeleverde schroevendraaier om het dekseltje te openen).

3. Plaats de kap op het hoofd van het kind zodat de opdruk aan de achterzijde van het hoofd komt en de witte band over het voorhoofd loopt. Zorg er voor dat de haren en oren volledig onder de kap zitten.

De novokid kap. Deze helpt effectief tegen luizen en hoofdluis.

4. Knijp zachtjes in de kap (zoals te zien is op de foto) om de lucht uit de kap te krijgen. Om het beste resultaat van de behandeling te krijgen is het belangrijk om alle lucht uit de kap te verwijderen.

Effectief tegen luizen en hoofdluis, een nieuwe innovatieve manier. Novokid.

5. Neem een capsule en draai deze vast aan de connector die aan de kap vast zit. Verbindt de andere kant van de capsule met de connector aan het uiteinde van de slang. Wanneer goed aangebracht, is de driehoek (pijltje) op één lijn met de lijn op de connector. (Zie foto 5). Een klikkend geluid geeft aan dat de connector goed vast zit aan de capsule.

De novokid capsules die helpen tegen hoofdluis en hoofdluis doden.

6. Druk op de aan/uitknop en controleer of het groene licht aan is.

De Novokid dispenser om hoofdluis te doden en te voorkomen.

7. Tijdens de behandeling zal het groene lampje knipperen en het apparaat zal geleidelijk de kap opblazen. Een licht gevoel van tintelingen en jeuk kan optreden.

De luizenkap tegen luizen en neten. Anti hoofdluis.

8. De behandeling duurt 10 minuten. Na afloop zal het groene licht vanzelf uitgaan. Wacht nog 2 minuten extra alvorens de kap te verwijderen.

De Novokid anti luizen en hoofdluis verstuiver. Effectief tegen hoofdluis. 

9. Draai na de behandeling de capsule los van de kap en de slang. 

Novokid capsules zijn makkelijk te verwijderen en effectief tegen hoofdluis.

10. Verwijder de kap voorzichtig door deze over het hoofd naar achteren weg te trekken. Zo kan de kap de ogen niet raken. Voor een optimaal resultaat na 15 minuten het haar kammen met de bijgeleverde Novokid luizenkam.

Novokid anti luizen en hoofdluis is ideaal voor kinderen

11. Gooi de lege capsule weg, bij voorkeur in een plastic afsluitbaar zakje.

12. De behandeling na 7 dagen herhalen. In geval van ernstige besmetting of kinderen met veel haar de eerste behandeling na 24 uur herhalen.

Novokid zorgt ervoor dat uw kind geen last meer heeft van hoofdluis