Retouren en Garantie

Retouren:

Conform de wet heeft u als klant het recht Novokid producten die op www.novokid.nl zijn gekocht binnen 14 dagen te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de aankoop fysiek is geleverd. Na ontvangst en controle van het product wordt het aankoopbedrag wordt geretourneerd.

Voorbehoud:

De Novokid hoofdluis behandelset dient compleet en onbeschadigd te worden geretourneerd in de originele verpakking. De speciale verpakking van de behandelcapsules mag niet zijn geopend. Is dit wel het geval dan vervalt het recht op terugbetaling. Behandelcapsules die niet samen met een behandelset zijn gekocht (los geleverd) kunnen niet worden geretourneerd.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons met een e-mail naar info@novokid.nl daarvan op de hoogte stellen. Je kunt vervolgens de producten retourneren naar het volgende adres:

MWMedical B.V.

Koninginneweg 111-B

2012 GM Haarlem

 

Garantie:

Op al onze producten zijn de wettelijke garantie bepalingen van toepassing.  

Daarnaast geldt er een fabrieksgarantie van 12 maanden op de Novokid verstuiver.

Defect:

Mocht één van onze producten tijdens transport zijn beschadigd of na ontvangst niet goed functioneren neemt u dan contact op met onze klantenservice via mail info@novokid.nl of telefonisch op 023-5240245. Wij zullen dan zo snel mogelijk in overleg een vervangend product zorgen sturen